newsl.png
Zapisz się do naszego newslettera, aby być na bieżąco ze wszystkimi nowościami!
CASHBACK!

Zrób zakupy w naszym sklepie, a my zwrócimy Ci kasę!

Kliknij i dowiedz się więcej!
Koszyk 0 Produkt Produkty (pusty)    

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka
0,00 zł Razem

Realizuj zamówienie

Promocje

Opcje dostawy

Odbiór w sklepie: 0 zł
Paczka w ruchu: od 6 zł (małe gabaryty)

Przesyłka do 31,5 kg:
Kurier 12 zł, kurier za pobraniem 16 zł

Przesyłka powyżej 31,5 kg:
Kontakt ze sklepem!!!

Opcje płatności:
Przelew tradycyjny, płatność przy odbiorze, PayU, raty Credit Agricole 0,5%

Zobacz nasze Aukcje

Producenci

Bądź z nami

Newsletter

Baton mleczny Zobacz większe

Baton mleczny

117

Nowy produkt

Baton z belgijskiej mlecznej czekolady słodzony stewią, bez cukru, 44g

Belgijska mleczna czekolada - mała porcja dużej przyjemności. Bez cukru, bez zbędnych kalorii, bez wyrzutów sumienia!

Więcej szczegółów

Nie ma punktów za ten produkt.


8,50 zł brutto

Więcej informacji

Rodzaj czekolady

Belgijska mleczna czekolada – przyjemnie rozpływająca się w ustach. Wyprodukowana z kakao z certyfikatem Fair Trade. Kakao dostarcza organizmowi magnez, cynk, żelazo i witaminy z grupy B.

Nadzienie

Bez nadzienia

Słodzony stewią

Glikozydy stewiolowe, substancja pozyskiwana z liści stewii, to zdrowa alternatywa dla cukru. Wielokrotnie słodsza od cukru stewia prawie nie ma kalorii i nie powoduje próchnicy. Czekolady słodzone stewią to bezpieczne słodycze dla diabetyków, dzieci i wszystkich, którzy chcą być fit.

Wielkość

44 g – solidna porcja

 

Składniki: masło kakaowe, pełne mleko w proszku, błonnik pokarmowy (dekstryna, inulina, oligofruktoza), serwatka, substancje słodzące: erytrytol (naturalny ekstrakt pozyskiwany z kukurydzy), glikozydy stewiolowe (naturalny ekstrakt ze stewii), odtłuszczone mleko w proszku, liofilizowane mango w proszku (4,6%), liofilizowane maliny (2,7%), emulgator: lecytyna sojowa, naturalne aromaty. Zawartość kakao: minimum 44%, zawartość mleka: minimum 40%.

Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkowana w fabryce, w której są przetwarzane białka mleka, pszenicy i orzechów.

Wartość odżywcza w 100g

 

Wartość energetyczna

487 kcal / 2039 kJ

Białko

12,52 g

Węglowodany

34,38 g

w tym poliole

8,89 g

w tym cukry

21,5 g

w tym laktoza

11,29 g

Tłuszcz

34,91 g

w tym tłuszcze utwardzone

21,95 g

Sód

174,53 mg

Błonnik

13,66 g