newsl.png
Zapisz się do naszego newslettera, aby być na bieżąco ze wszystkimi nowościami!
CASHBACK!

Zrób zakupy w naszym sklepie, a my zwrócimy Ci kasę!

Kliknij i dowiedz się więcej!
Koszyk 0 Produkt Produkty (pusty)    

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka
0,00 zł Razem

Realizuj zamówienie

Promocje

Opcje dostawy

Odbiór w sklepie: 0 zł
Paczka w ruchu: od 6 zł (małe gabaryty)

Przesyłka do 31,5 kg:
Kurier 12 zł, kurier za pobraniem 16 zł

Przesyłka powyżej 31,5 kg:
Kontakt ze sklepem!!!

Opcje płatności:
Przelew tradycyjny, płatność przy odbiorze, PayU, raty Credit Agricole 0,5%

Zobacz nasze Aukcje

Producenci

Bądź z nami

Newsletter

Baton z czekolady deserowej z nadzieniem kawowym Zobacz większe

Baton z czekolady deserowej z owocami leśnymi

108

Nowy produkt

Baton z belgijskiej czekolady deserowej z owocami leśnymi słodzony stewią, bez cukru, 40g

Belgijska deserowa czekolada z owocami leśnymi - mała porcja dużej przyjemności. Bez cukru, bez zbędnych kalorii, bez wyrzutów sumienia!

Więcej szczegółów

Nie ma punktów za ten produkt.


8,50 zł brutto

Więcej informacji

Rodzaj czekolady

Deserowa: zawiera min. 55 % kakao. Dzięki niemu czekolada dostarcza organizmowi magnez, cynk, żelazo i witaminy z grupy B.


Nadzienie
Owoce leśne: maliny, jagody, czarna porzeczka

Słodzony stewią

Baton z belgijskiej czekolady deserowej nadzienie Owoce leśne: maliny, jagody, czarna porzeczka, słodzony stewią

Glikozydy stewiolowe, substancja pozyskiwana z liści stewii, to zdrowa alternatywa dla cukru. Wielokrotnie słodsza od cukru stewia prawie nie ma kalorii. Czekolady słodzone stewią to bezpieczne słodycze dla dzieci i wszystkich, którzy chcą być fit. 

Wielkość

40 g – solidna porcja

 

Składniki: miazga kakaowa, błonnik pokarmowy (dekstryna, inulina, oligofruktoza), substancje słodzące (erytrytol -pozyskiwany z kukurydzy i glikozydy stewiolowe - pozyskiwane ze stewii), masło kakaowe, liofilizowane maliny (1,5%), liofilizowane jagody (1,5%), liofilizowana czarna porzeczka (1,5%), emulgator: lecytyna sojowa (wolna od GMO), naturalny aromat waniliowy. Zawartość kakao: minimum 55%.
Baton zawiera naturalnie występujące cukry. Produkowana w fabryce, w której są przetwarzane białka mleka, pszenicy i orzechów.

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna: 423 kcal / 1771 kJ

Spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.

Produkty powiązane