newsl.png
Zapisz się do naszego newslettera, aby być na bieżąco ze wszystkimi nowościami!
CASHBACK!

Zrób zakupy w naszym sklepie, a my zwrócimy Ci kasę!

Kliknij i dowiedz się więcej!
Koszyk 0 Produkt Produkty (pusty)    

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka
0,00 zł Razem

Realizuj zamówienie

Promocje

Opcje dostawy

Odbiór w sklepie: 0 zł
Paczka w ruchu: od 6 zł (małe gabaryty)

Przesyłka do 31,5 kg:
Kurier 12 zł, kurier za pobraniem 16 zł

Przesyłka powyżej 31,5 kg:
Kontakt ze sklepem!!!

Opcje płatności:
Przelew tradycyjny, płatność przy odbiorze, PayU, raty Credit Agricole 0,5%

Zobacz nasze Aukcje

Producenci

Bądź z nami

Newsletter

Baton z orzechami laskowymi Zobacz większe

Baton z czekolady mlecznej z nadzieniem bananowym i palonymi ziarnami kakaowca

106

Nowy produkt

Baton z belgijskiej mlecznej czekolady z nadzieniem bananowym i palonymi ziarnami kakaowca słodzony stewią, bez cukru, 40g

Ciekawe połączenie banana i ziaren kakaowca, oblane belgijską mleczną czekoladą. Źródło błonnika, antyoksydantów, magnezu, cynku, żelaza i witamin z grupy B.        

Więcej szczegółów

Nie ma punktów za ten produkt.


8,50 zł brutto

Więcej informacji

Rodzaj czekolady

Belgijska mleczna czekolada – przyjemnie rozpływająca się w ustach. Wyprodukowana z kakao z certyfikatem Fair Trade.

Nadzienie

Nadzienie bananowe z palonymi ziarnami kakaowca.

Słodzony stewią

Glikozydy stewiolowe, substancja pozyskiwana z liści stewii, to zdrowa alternatywa dla cukru. Wielokrotnie słodsza od cukru stewia prawie nie ma kalorii i nie powoduje próchnicy. Czekolady słodzone stewią to bezpieczne słodycze dla diabetyków, dzieci i wszystkich, którzy chcą być fit.

Wielkość

40 g – solidna porcja

 

Składniki: błonnik pokarmowy (dekstryna, inulina, oligofruktoza), tłuszcz roślinny, masło kakaowe, serwatka, pełne mleko w proszku, substancje słodzące (erytrytol-pozyskiwany z kukurydzy i glikozydy stewiolowe-pozyskiwane ze stewii), miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, palone ziarna kakaowca (1,9%), liofilizowany banan w proszku (0,7%), emulgator: lecytyna sojowa, naturalne aromaty.

Zawartość kakao: minimum 36%, zawartość mleka: minimum 14%.

Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkowana w fabryce, w której są przetwarzane białka mleka, pszenicy i orzechów.

Produkty powiązane