newsl.png
Zapisz się do naszego newslettera, aby być na bieżąco ze wszystkimi nowościami!
CASHBACK!

Zrób zakupy w naszym sklepie, a my zwrócimy Ci kasę!

Kliknij i dowiedz się więcej!
Koszyk 0 Produkt Produkty (pusty)    

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka
0,00 zł Razem

Realizuj zamówienie

Promocje

Opcje dostawy

Odbiór w sklepie: 0 zł
Paczka w ruchu: od 6 zł (małe gabaryty)

Przesyłka do 31,5 kg:
Kurier 12 zł, kurier za pobraniem 16 zł

Przesyłka powyżej 31,5 kg:
Kontakt ze sklepem!!!

Opcje płatności:
Przelew tradycyjny, płatność przy odbiorze, PayU, raty Credit Agricole 0,5%

Zobacz nasze Aukcje

Producenci

Bądź z nami

Newsletter

Baton z nadzieniem karmelowym Zobacz większe

Baton z nadzieniem karmelowym

116

Nowy produkt

Baton z belgijskiej mlecznej czekolady z nadzieniem karmelowym słodzony stewią, bez cukru, 40g

Karmel w towarzystwie belgijskiej czekolady kusi smakiem i obniżoną kalorycznością. Bez cukru, ze stewią, błonnikiem i kakao bogatym w antyoksydanty. Skuś się z miłości do słodkości 

Więcej szczegółów

Nie ma punktów za ten produkt.


8,50 zł brutto

Więcej informacji

Rodzaj czekolady

Belgijska mleczna czekolada – przyjemnie rozpływająca się w ustach. Wyprodukowana z kakao z certyfikatem Fair Trade.

Nadzienie

Karmelowe – z miłości do słodkości

Słodzony stewią

Glikozydy stewiolowe, substancja pozyskiwana z liści stewii, to zdrowa alternatywa dla cukru. Wielokrotnie słodsza od cukru stewia prawie nie ma kalorii i nie powoduje próchnicy. Czekolady słodzone stewią to bezpieczne słodycze dla diabetyków, dzieci i wszystkich, którzy chcą być fit.

Wielkość

40 g – solidna porcja

 

Składniki: błonnik pokarmowy (dekstryna, inulina, oligofruktoza), tłuszcz roślinny, masło kakaowe,  serwatka, pełne mleko w proszku, substancje słodzące (erytrytol -pozyskiwany z kukurydzy i glikozydy stewiolowe - pozyskiwane ze stewii), miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, naturalne aromaty, emulgator: lecytyna sojowa (wolna od GMO). Zawartość kakao: minimum 36%, zawartość mleka: minimum 14%.

Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkowana w fabryce, w której są przetwarzane białka mleka, pszenicy i orzechów.

Wartość odżywcza w 100g

 

Wartość energetyczna

487 kcal / 2042 kJ

Białko

7,2 g

Węglowodany

31,5 g

w tym poliole

9 g

w tym cukry

19,8 g

w tym laktoza

17,9 g

Tłuszcz

38,2 g

w tym tłuszcze utwardzone

21,9 g

Sód

220 mg

Błonnik

17,3 g